Bozall1_300x344

WESTERNTÄVLING

På årets sista westerntävling för Slängsboda-hästarna deltog inte mindre än 4 stycken! Tävlingen arrangerades av WRU och avhölls på Denan, utanför Norrtälje sista helgen i september.

BENINA (Om El Tanam – Basetla x Banat)/Carolina Enmarker, SA BOZALL (Ganges – Bola x Gazal Al Shaqab)/Louise, EXHISTENSIA (Samsheik – Exhinowa x Fynd)/Madelene Libonius och EXHINOWA (Fynd – Exhina x Caribbean)/Louise kunde åter glädjas åt många fina placeringar.

Ettåringen, BOZALL, gjorde oss extra stolta genom att genomföra sina två ”in-hand-klasser” på ett föredömligt sätt och placerade sig på en 4:e plats i en svår trailklass med 9 deltagare. Han var också 3:a i Showmanship-at-Halter. Med ett stort intresse undersökte han allt nytt och spännande på tävlingsplatsen och fick många uppskattande kommentarer, både för sin fina exteriör/utstrålning och för sitt fantastiska temperament. BOZALL har nu startat sin tävlingskarriär med den äran och vill du bli hans följeslagare i, förhoppningsvis, många framtida framgångar kontakta oss gärna. BOZALL är till salu och mer information finns på hans egen sida.

BENINA (Om El Tanam – Basetla x Banat) är CA-testad med resultatet (N/N) och är alltså inte bärare av CA-genen. BENINA är till salu och mer information finns på hennes egen sida.

Christina är hemkommen från domaruppdrag i Jordanien. Middle East Championships gick av stapeln den 7-9 oktober på Royal Stables i Amman och var en mycket välorganiserad utställning som visade upp glada och väl hanterade hästar.

Dela artikeln på sociala medier