Till salu

Här visas våra hästar som finns till salu. 

Hästar till salu

Namn: SA GAMIRA

Beskrivning

Då vi varit lyckligt lottade med flera stoföl av toppklass de senaste åren kan vi nu dela med oss av detta fantastiska ungsto.
SA GAMIRA är långbent, elegant, med kraftfulla rörelser och hon har ett underbart temperament. Hon är nu, vid 2 års ålder, 150 cm i mankhöjd och vi räknar med att hon blir minst 155 cm.
Med rätt träning kommer hon att kunna hävda sig mycket väl inom framför allt dressyr, men working equitation, western och distans är också grenar där hon kommer att ligga i topp. I utställningsringen kommer hon att glänsa! Hon har redan bevisat detta med att komma 2:a i klassen, bara slagen av ett ett år äldre sto, och erövra titeln Bränninge Cup International Brons Ungstochampion!
Gamira är intelligent, känslig och oerhört uppmärksam. Hon kommunicerar hela tiden och är försiktigt nyfiken på allt nytt. Helt enkelt en väldigt rolig häst att arbeta tillsammans med.
Hon är van vid att vara uppbunden, gå på promenad själv, står snällt för hovslagare och älskar att bli pysslad med.
Hon är röntgad i båda bakknäna utan anmärkning och negativ för CA och SCID.
Hennes härstamning är av högsta internationella klass:
För fler uppgifter om Gamira och hennes släktingar kontakta Louise Wale.

Pris: – 130.000 SvKr inkl. moms

Namn: SA Eas

Beskrivning:

Snygg och smart är en korrekt beskrivning av Eas, och ja, han är korrekt också. 
Eas kommer, liksom sin mamma, att bli fantastisk att rida och vi ser inga begränsningar för vad han kommer att klara av i form av olika dicipliner. Hans mamma går dressyr, western, working equitation, hoppning, speed och körning. Eva-Karin Oscarsson gav henne som 4-åring 70,2% i utvecklingsmöjligheter inom dressyren. 
”The sky is the limit” för Eas!
Läs gärna mer om honom på hans egen sida på stuterisidan.

Pris: 85.000 SvKr inkl. moms

Namn; SA Eunett

Beskrivning: Charm, charm, charm! Det är den bästa beskrivningen på detta underbara stoföl. Hon är stor och kraftfull och med det mest fantastiska temperamentet man kan tänka sig. 
Vi tror att dressyr, western, working equitation och körning kan passa henne perfekt. Hon är trygg i sig själv och nyfiken på allt omkring henne. Vi tror att hon kommer bli stor. Hennes mamma är mätt till 156 cm i mankhöjd och fantastisk att rida.  

Pris: – På begäran.