Sheba_300x284

VI GRATULERAR SHEBA

Vi gratulerar SHEBA (Pomar – Soannja x Polak) och hennes ägare/uppfödare Ursula Turtiainen, Scanarab, Finland, som tilldelats den mycket prestigefyllda titeln ”WAHO Throphy Winner 2011”!!
Här finns att läsa om SHEBA och hennes avkommor och även bilder av vackra SHEBA
Slängsboda Arabstuteri, Kentucky, USA, är stolta uppfödare till SHEBAs mor, SOANNJA (Polak – Soheila x Borexpo)!

Vi gratulerar THEE LLION KING (Muscati – Llynda x Fynd) som har tävlat igen. På AHABC Annual Fall Frolic 1-4/9 2011 startade han och hans ägare/tränare/uppfödare, Alyson Banner, i 5 Western Pleasure-klasser med resultatet (2-1-1-1) och 8 nya AHA-poäng!
Slängsboda Arabstuteri, Sverige, är stolta uppfödare till THEE LLION KINGs morfar, FYND (R D Misha – Philippa x Pohaniec).

Christina har varit utomlands under hösten och dömt tre olika shower; en internationell C-show i Egypten den 27-29/10, titelshowen European Championship i Verona, Italien den 5-6 november och, som avslutning på 2011, Qatar Nationals i Doha den 2-3/12.

Vi har fått den mycket tråkiga nyheten att MARUD (Nurek – Mystawa x Pohaniec) har slutat sina dagar. Han har under under många år ägts av Annica Byström som sänt oss följande fina rader och tillåtit oss att publicera dom:
”♥ Marud ox – Med sorg i hjärtat har en av tidernas bästa och mest älskade häst flyttat till de ”Gröna ängarna”. R.I.P ♥ . 7/11 2011.
Tack vare dig och dina fina uppfödningar fick vi lära känna denna fina och underbara häst. Han har varit mitt allt och vi har gjort så mycket tillsammans. Han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och för mig är han evig fast han inte är i livet.”
Tack, Annica, för att du tog så väl hand om Marud!

ALLA VI PÅ SLÄNGSBODA ÖNSKAR ER ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

Dela artikeln på sociala medier