SA Bonik

Info

SA BONIK

(ZT Shakfantasy x Bola – Gazal Al Shaqab)

Född: 1 maj 2016
Hingst, skimmel

Uppfödare: Slängsboda Arabstuteri
Ägare: Slängsboda Arabstuteri

Beskrivning

Som bror till SA BOZALL (se Bozalls meriter på hans egen sida) har Bonik en hel del att leva upp till, men vi tror inte vi sticker ut näsan för långt när vi säger att han kommer att klara det med glans!

Bonik är stor, stark, korrekt och mycket välbalanserad. Dessutom är han snygg och fantastiskt trevlig. Han är nyfiken, mentalt stark och har glimten i ögat.

Hans mamma, Bola, startade i ett löp på galoppbanan i Warszawa (5:a av 10) och älskar att bli riden. Hon gör alltid sitt bästa med stort engagemang. Hon är en duktig hoppare och piafferar gör hon helt naturligt och med lätthet.

Vi har svårt att rekommendera Bonik till en speciell diciplin då vi tror att han kommer att kunna prestera mycket bra inom de flesta grenar; dressyr, hoppning, western, working equitation, distans, galopp och körning. Har du kunskapen att ta honom till toppen kommer han att följa med dig!
Vi tror att Bonik blir minst 155 cm i mankhöjd (pappa är 157 och bror SA Bozall är 163 cm).

Läs gärna mer om hans pappa, ZT Shakfantazy här på La Movida Arabians hemsida.

Vid intresse kontakta gärna Louise Wale för mer information på tel. 0704 – 13 54 17 eller e-post fynd85(@)msn.com (ta bort parentesen runt @ innan du skickar mailet).