SA Gamira

Info

SA GAMIRA

(Massai Ibn Marenga x Kelaray Goddess Of Love/Gazal Al Shaqab)
Född: 24 april 2021
Mankhöjd: 151,5 (1/1 2024)
Sto, brun
Uppfödare: Slängsboda ArabstuteriÄgare: Slängsboda ArabstuteriDNA-testad för CA och SCID och befunnits vara icke bärare (N/N)
2022 Röntgad i båda bakknäna u.a.

Beskrivning

RESULTAT
2023 Bränninge Cup International C-show 2:a av 6 med 89 p. Brons Ungstochampion.
2023 Svenska Riksutställningen 4:a i klassen med 89,5 p. (med samma poäng som 3:an).
TILL SALU
Då vi varit lyckligt lottade med flera stoföl av toppklass de senaste åren kan vi nu dela med oss av detta fantastiska ungsto.
SA GAMIRA är långbent, elegant, med kraftfulla rörelser och hon har ett underbart temperament. Hon är nu 150 cm i mankhöjd och vi räknar med att hon blir minst 155 cm.
Med rätt träning kommer hon att kunna hävda sig mycket väl inom framför allt dressyr, men working equitation, western och distans är också grenar där hon kommer att ligga i topp. I utställningsringen kommer hon att fortsätta att glänsa! Hon är redan belönad med Brons Champion Ungsto på Bränninge Cup International C-show!
Gamira är intelligent, känslig och oerhört uppmärksam. Hon kommunicerar hela tiden och är försiktigt nyfiken på allt nytt. Helt enkelt en väldigt rolig häst att arbeta tillsammans med.
Hon är van vid att vara uppbunden, gå på promenad själv och älskar att bli pysslad med.
Hon är röntgad i båda bakknäna utan anmärkning och negativ för CA och SCID.
Hennes härstamning är av högsta internationella klass:
Gamiras helsyster SA GAZINA är klassvinnare och silverchampion på regional utställning med 91,5 poäng och i januari 2023 exporterades hon till Israel. Läs mer om Gazina här: https://www.slangsboda.se/hastar/sa-gazina/
För fler uppgifter om Gamira och hennes släktingar kontakta Louise Wale.