NIKOLAJEV6_251x375

SLÄNGSBODAS HÄSTAR HAR TÄVLAT!

MYRICA (El Amin – Mystawa x Pohaniec) har debuterat på tävlingsbanan! Den 10:e april debuterade MYRICA på Blueberry Cup som anordnades av WRU och hon gjorde det med den äran. Två andraplaceringar och en tredjeplacering på 4 starter (7-8 startande i varje klass) var långt över förväntan! Tillsammans med Madelene Libonius gjorde hon 4 mycket snygga ritter och ekipaget fick många uppskattande kommentarer. Ekipagets andra tävling, den 28/5, genomförde dom med samma fantastiska säkerhet vilket resulterade i 2 andraplaceringar, en tredjeplacering och en femteplacering (8-10 startande i varje klass).

Även BENINA (Om El Tanam – Basetla x Czort) har tävlat tillsammans med Carolina Enmarker. Trots endast 2 tidigare tävlingstillfällen 2010 ”i ryggen”, var hon ett fantastiskt stöd åt debuterande Myrica. En femte- och en sjätteplacering blev resultatet på årets första tävling. Andra tävlingen resulterade i en 2:a-, en 4:e- och en 5:e-placering. Det mycket snygga ekipaget drog många blickar till sig och fick dessutom uppskattande kommentarer från åskådare på läktaren! BENINA är till salu! Besök gärna hennes egen sida för mer information.

EXHINOWA (Fynd – Exhina x Caribbean) och Louise startade i 5 klasser på ”Roslagsstoppet”, anordnat av WRU den 29/5, vilket resulterade i 2 första- och 3 andraplaceringar i C- och B-klasser. Hennes livs andra Ranch Trail C genomförde hon på ett imponerande sätt vilket resulterade i en vinst.

NIKOLAJEV (Medalj – Nefretete x Gondolier) har tillsammans med sin ryttare, Ingmar Zackrisson, genomfört en 4-mils Clear Round i Distans tillsammans med sin stallkamrat, Sanaz och Tina Zackrisson, och det på ett föredömligt sätt.

BATCHA (Gotcha – Basetla x Banat) och BERNATKA (Ernal – Basetla x Banat) har fått egna sidor som nu finns i ”rullgardinsmenyn” på stuterisidan.

Dela artikeln på sociala medier