SA Ganda

Info

SA GANDA

(ZT Shakfantasy x Garuda/Galba)
Född: 5 mars 2018

Sto, skimmel

Uppfödare: Slängsboda Arabians
Ägare: Nasim Haradinaj, Kosovo

DNA-testad för CA och SCID och befunnits vara icke bärande (N/N).

Beskrivning

Såld till Nasim Haradinaj, Kosovo september 2019

GANDA är ett ungsto som tar styrka, balans och korrekthet till nya höjder! Hon kommer att excellera, i princip, i vilken gren du än väljer att tävla i, och hon har typ och utstrålning nog att dra till sig uppmärksamhet i showringen!

Hon har ett underbart temperament och fotograferades av vår hovslagare för att användas som det perfekta exemplet på ett perfekt föl när hon, 2 månader gammal, lugnt stod uppbunden i stallgången medan mamma Garuda verkades.

Förutom att bli en fantastisk tävlingspartner och vän bär Ganda på en genetisk skatt! Vill man, efter avslutad tävlingskarriär, avla vidare på generationer av fantastiska hästar kommer Ganda att kunna producera avkommor av samma höga kvalité.

Ganda betyder ”skönhet” på filippinska! Styrka, balans och utstrålning blir oftast i vårt mänskliga öga vackert och attraktivt. Vill du ha en häst som drar blickarna till sig är Ganda hästen för dig.

Vid intresse kontakta Louise Wale för mer information på tel. 0704 – 13 54 17 eller e-post fynd85(@)msn.com (ta bort parentesen runt @ innan du skickar mailet).